Handlekurv

Tøm handlekurv
Chili Cocolate | Melissa & Asle | Diip Stories

Chili Cocolate | Melissa & Asle

article image

article image

I en av de mange sjarmerende smågatene i mathovedstaden Stavanger, finner du Chili Chocolate.

Sjokoladefabrikken holder til i lokalene til en tidligere håndverker, en gullsmed.

Gull og håndverk er det fortsatt i disse lokalene, nemlig en sjokoladesmakers gull.

Hvis du er sånn som meg, så er denne butikken himmelen på jord. Søtt & salt, lakris & nøtter, jeg kunne hold på i det uendelige.

Denne sjarmerende butikken, med de smilende folkene i ble etablert i 2016 av Asle og Melissa. De har hele tiden hatt et brennende ønske om å levere gode smaksopplevelser med råvarer av høy kvalitet, og med franske Valrhona som eneste sjokoladeleverandør, har butikken fått tittelen «Valrhona Expert». Lokale råvarer av ypperste kvalitet er for disse to en selvfølge, som granskuddsirup fra Jæren, blåbær fra Melsheia eller mynte fra egen hage.

Butikken bugner over av eksklusiv konfekt med delikate og spennende smaker, sjokoladefigurer i alle størrelser, franske makroner, chilimarmelade, lakriskuler, «Tantes godteri» og iskrem.

Asle flyttet til Frankrike som 17 åring, tok utdanning innen kokkefaget, men fant fort ut at det var det søte han likte best, og tok læretiden hos et familiedrevet konditori med egen sjokoladeavdeling.

Chili Chocolate hadde ikke vært det samme uten Melissa. Den glade danske, som tar imot alle kundene med et smil og ypperlig service. Hun elsker å dele ut smaksprøver til de søt sugne «siddisene» og Rogalendingene når hun er ute på markeder og festivaler i regionen.

Om det nå er slik, at du ikke har fått smakt på sjokoladen fra Chili Chocolate, så er det ikke for sent. Besøk diip.no, der finner du garantert din nye favoritt😊.

Vi i diip.no ønsker denne søte butikken velkommen

article imagearticle image
article imagearticle image
loder image