Generelt, Tips

FORNY BADET MED LEKRE PRODUKTER

Å starte det nye året med å gi baderommet et lite «løft» med fine baderomsartikler gir en god følelse. Det er ikke alltid så mye som skal til. Her er noen favoritter!

Rå Organics Skincare er et  nytt norsk merke med fokus på naturen. I tillegg til nøye utvalgte ingredienser har de et flott design som vi elsker. Formulaen til Rå består utelukkende av håndplukkede og rene ingredienser som ikke forstyrrer hudens naturlige flora. Alle planteoljene deres er økologiske og produktene er 100 % veganske.

Foto: Studio Lie. Produkt: Favn Cleanse and Moisturising Oil , Favn Eye and Facial Cream, Favn Cleansing Cream

I stedet for å rydde bort kremer i skuffen, kan disse fint komplimentere interiøret ved å plasseres på et fint fat, eller i en glasskuppel

Foto: Studio Lie. Produkt: Kime Gentle Hand and Body Wash

Såpen Kime er beriket med Lavendel og Geranium for skånsom rengjøring av huden med en nydelig duft av blomster. Det rene, nordiske designet pynter opp ethvert bad.

Foto: Studio Lie

En annen baderomsfavoritt er merket VIPP.

Vipp er en dansk klassiker. Det startet med søppelbøtten som ble designet allerede i 1939 da Holger Nielsen laget et pedalspann for å hjelpe kona som drev en frisørsalong, og ønsket et avfallsspann for de med opptatte hender. Pedalbøtten ble populær blant mange og er i dag blitt et internasjonalt designobjekt. VIPP har utvidet sortimentet med mange andre fine produkter til både bad og kjøkken, i tillegg til belysning og møbler.

Foto: VIPP. BadekranPedalbøtte 4LSåpedispenserTannbørstholder

Vipp er veldig enkle, fine produkter med kvalitet og funksjonalitet i fokus. Såpedispenserene fås også i varianter som kan henges rett på veggen. Perfekt dersom man har liten plass rundt vasken.

Foto: VIPP Veggkrok 2stkHåndklær 4stk

Rå Organics Skincare finner du hos Vakkert og VIPP finner du hos Bazaren.